Marleen Dalebout-Nuijten

Leer mij een beetje beter kennen...

Hi,


Om te beginnen wat feitjes: 32 jaar, ruim 13 jaar samen met Tom, ik mag mijzelf trotse mama noemen van vier prachtige zoontjes Otis♥ ('18), Mats ('19), Lewis (‘21), Teije ('23) en ook ons labradorvriendje: Qwibus, hoort er helemaal bij.


Met veel plezier en trots kijk ik terug op mijn periode op het Grafisch Lyceum te Rotterdam, alwaar ik in 2011, mét een nominatie voor GLR Talent Award op zak, succesvol afstudeerde als fotograaf. Nu dan eindelijk de stap gezet om van mijn passie, mijn hobby, daadwerkelijk mijn werk te maken.


Mijn voorkeur en passie ligt bij de documentaire –en journalistieke wijze van fotograferen. Fotograferen is voor mij het zorgvuldig vastleggen van bijzondere momenten en details, waarin een verhaal wordt verteld dat bestaat uit blijdschap, geluk en trots: échte emoties. Mijn manier van fotograferen is spontaan, realistisch, ongedwongen en uniek.


De bovenstaande foto's van ons gezin zijn gemaakt door Milena Fotografie.

Lieve woorden

“Onze telefoons en camera staan vol met mooie huis, tuin en keuken kiekjes, maar die kunnen niet tippen aan het album dat wij van Marleen hebben ontvangen. Bedankt lieve Marleen voor de relaxte shoot en het prachtige resultaat van onze mini!”

“Het overstijgt echt mijn verwachtingen. Je hebt zoveel meer vastgelegd, dan dat ik doorhad! Echt ontzettend waardevolle foto’s aan deze tijd. Ik ben er echt een beetje stil van. Sommige beelden zijn zó hoe wij zijn.”

“Wat zijn ze mooi geworden! Heel erg blij mee! Dit is echt hoe wij zijn! Ik, Stefan, de jongens.”