Wat kost een reportage?

Newborn

Anderhalf tot twee uur fotografie,
bij jullie thuis,
de gehele, gevarieerde selectie (dus geen moeilijke keuzes!) nabewerkt in mijn stijl,
geplaatst op een online galerij,
een mini-album


€325,-

Gezin

Anderhalf tot twee uur fotografie bij jullie thuis of een uur tot anderhalf uur fotografie op locatie,
de gehele, gevarieerde selectie (dus geen moeilijke keuzes!) nabewerkt in mijn stijl,
geplaatst op een online galerij,
een mini-album


€325,-

Trouwen

Je boekt mij als fotograaf op jullie mooie dag vanaf zes uur aaneengesloten. Dit is inclusief: kennismakingsgesprek, een preview binnen enkele dagen na de bruiloft, heel veel prachtige foto's zorgvuldig nabewerkt en een prachtig album van 20x20 cm.


Vanaf €1495,-

Newborn


De eerste dagen en weken zijn spannend, mooi en vol met 'eerste keren'. Een lifestyle reportage geeft jullie beelden om later terug te kijken op deze bijzondere periode.

Waar?


Deze reportage vindt bij jullie thuis plaats. Ik maak enkel en alleen gebruik van natuurlijk licht. Een ruimte met veel daglicht heeft daarom mijn voorkeur. Vaak voldoet jullie slaapkamer en/of de babykamer hier aan.


Bovenstaand bedrag is excl. reiskosten (€0,35 per km buiten de gemeente Schouwen-Duiveland).

Wat leg ik vast?


Tijdens de reportage neem ik niet alleen foto's van jullie kleintje op het grote bed of in zijn/haar wiegje, en van jullie samen in diverse samenstellingen, maar ook van het kamertje, geboortekaartje en eventueel andere dingen die voor jullie extra bijzonder zijn deze periode. Details vertellen het verhaal! Dit kan dus bijvoorbeeld ook een voedingsmoment zijn.

Wanneer?


De mooiste en makkelijkste periode om jullie kleintje vast te leggen is in de eerste twee a drie weken na de geboorte. Jullie kleintje slaapt dan nog veel, maar bovenal: het pure van een pasgeborene verdwijnt zo ontzettend snel, dat wil je op tijd vastleggen.


We spreken, bij voorkeur, af in de ochtend.


We nemen de tijd, de reportage zal ongeveer 1,5 uur tot 2 uur duren. Er is uiteraard voldoende ruimte om te voeden en/of verschonen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel foto's ontvang ik?

In tegenstelling tot veel fotografen werk ik niet met een maximaal aantal foto's. Je ontvangt alle, door mij geselecteerde foto's, die zorgvuldig zijn nabewerkt in mijn stijl, in hoge resolutie. Ja, je leest het goed. Je krijgt alle goede beelden. Dat betekent dat je geen lastige keuzes hoeft te maken!

Kledingstress! Wat moet ik aan?

Na het boeken van een reportage ontvangen jullie van mij wat meer informatie. Hierin vinden jullie ook kledingtips. Ook heb ik een handige link naar mijn Pinterest-bord met wat inspiratie.

Waar moet ik in huis rekening mee houden?

Ik ben dol op huizen waar aandacht is besteed aan de inrichting, dit zie je meteen terug in de foto's, love it! Het babykamertje is ongetwijfeld met veel tijd en aandacht klaargemaakt voor de komst van jullie kleine! Daarom is het extra leuk om daar wat foto's te maken. Het is fijn als er op de plekken waar we foto's maken voldoende daglicht is. Daarnaast is het fijn als de ruimtes opgeruimd zijn. Zo ligt de focus op de foto's volledig op jullie!

Wanneer ontvang ik de foto's?

Binnen één week ontvangen jullie een leuke sneakpreview van enkele beelden. De gehele selectie, zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie ontvangen jullie binnen vier tot zes weken in een online galerij. Hier kunnen jullie alle beelden bekijken en downloaden.

Kun je iets meer vertellen over het mini-album?

Jazeker! Hoe leuk is het als je het kraambezoek de beelden kunt laten zien in een prachtig album of dat je er zelf doorheen kunt bladeren wanneer je maar wilt? Op deze manier blijven de foto's niet op je telefoon of laptop staan, maar kun je ze echt dichtbij houden. Je kunt eventueel zelf jullie favorieten aangeven die je graag in het album terug wilt zien. Je krijgt een mini-album met verdikte pagina's en een mooie linnen kaft, maar vraag mij zeker naar de mogelijkheden, want die zijn eindeloos!


NIEUW!


Ik wil dolgraag iets nieuws uitproberen en wel een reportage in de kraamweek! Écht de allereerste dagen samen. Ik stap in jullie wereldje als kersverse ouders en leg de spontane momenten samen vast. Het eerste badje, het voeden en verschonen. Spreekt jou dit aan? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


NIEUW!


Ik wil dolgraag iets nieuws uitproberen en wel een reportage in de kraamweek! Écht de allereerste dagen samen. Ik stap in jullie wereldje als kersverse ouders en leg de spontane momenten samen vast. Het eerste badje, het voeden en verschonen. Spreekt jou dit aan? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Gezin


Heerlijke momentjes samen met jullie dreumes of peuter. Het brabbelen worden eerste woordjes, samen boekjes lezen, torens bouwen of tikkertje op blote voetjes door het zand in het duingebied.

Waar?


Zoals je al uit bovenstaande tekst op kunt maken is het mogelijk deze reportage bij jullie thuis óf op locatie te maken. Woon je dichtbij het bos of het strand, super! Voel je jezelf prettiger in jullie eigen omgeving? Het is allebei mogelijk, de keus is aan jullie!


Bovenstaand bedrag is excl. reiskosten (€0,35 per km buiten de gemeente Schouwen-Duiveland).

Wat leg ik vast?


Jullie fijne, spontane momenten samen. Zo min mogelijk geposeerd, zoveel mogelijk 'a normal day in life'.


Op locatie wandelen we door de natuur op zoek naar mooie plekjes. We geven de kinderen de ruimte om te spelen en te ontdekken. Dit levert fijne momenten op en zorgt vanzelf voor verschillende onderonsjes.


Deze reportage is bedoeld voor één gezin, één huishouden. Ik maak geen reportages van grote families.

Wanneer?


De reportage bij jullie thuis duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Op locatie zal de reportage ongeveer 1 tot 1,5 uur duren.


Ik ben dol op het ondergaande zonnetje. In het voor-en najaar ligt dit moment aan het eind van de middag, begin van de avond. In de zomer zorgt dit ervoor dat reportages later op de avond plaatsvinden.


Reportages bij jullie thuis vinden bij voorkeur in de ochtend plaats. Kinderen beginnen op dat moment uitgerust aan de dag.

Whoohoo! Je hebt interesse in een reportage?

Trouwen


Een heel speciaal moment in jullie leven. Een nieuw hoofdstuk. Maar te beginnen met alle voorbereidingen. Hebben jullie al een datum? Een trouwlocatie? Een BABS? Waarschijnlijk hebben jullie al verschillende puzzelstukjes die in elkaar moeten gaan vallen. Ik word met veel liefde en plezier ook een van die puzzelstukjes. Ik verzorg graag de fotografie van die mooie dag waarin alles samen zal komen: familie, vrienden, samen de liefde vieren!

Fotograferen


Van de eerste voorbereidingen in de ochtend, in alle rust jezelf klaarmaken voor de grote dag tot aan het diner. Ik ga in die uren op zoek naar de mooie momenten, de emoties, het plezier en alle details die je niet wilt vergeten. Het vertelt jullie verhaal!

Kennismaking


Op zoek naar een fotograaf? Ik stuur jullie graag wat meer informatie toe. Bij serieuze interesse kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen. Daarin bespreken we jullie wensen, kunnen jullie mijn werk bekijken en komen we erachter of er een klik is.

Investering


  • 6 uur aaneengesloten fotografie
  • kennismakingsgesprek
  • binnen enkele dagen ontvang je een preview
  • binnen vier weken ontvang je de gehele selectie in een online galerij
  • een prachtig album van 20x20 cm met 20 verdikte pagina's en een linnen kaft


Dit alles inclusief voor €1495,-


Vraag naar de mogelijkheden (extra uren, opties album, etc.).